Transfero domainin te ne

Transfero domainin falas te ne dhe pasi te beni blerjen do u shtohet 1 vit!*

Transfero nje Domain

* Nuk mund te pranohen domaine te cilat sapo kan skaduar.Domaini duhet te jete aktiv.